حفاظ شاخ گوزنی حفاظ دیوار بسیار مقاوم میباشد كه وجود آنها سبب می گردد ایمنی كاملی برای ساختمان ها فراهم گردد. تولید و نصب اینگونه حفاظ ها آسان بوده و ناگفته نماند هزینه ی نصب و اجرای آن نیز كم می باشد به همین دلیل با داشتن ویژگی های منحصر به فرد دیگر همواره مورد انتخاب خریدار قرار می گیرد.
حفاظ شاخ گوزنی نمونه ای از
گارد حفاظ روی دیوار میباشد که به علت ایمنی بالا و تیز بودن نرده و فولاد بکار رفته در این نرده حفاظ از محبوبیت بالایی برخوردار میباشد. حفاظ بوته ای ، حفاظ شاخ گوزنی لیلیوم از نمونه های دیگر این نوع نرده حفاظ روی دیوار میباشد. این نوع گارد حفاظ امنیت بسیار بالایی داشته و نصب سریع و آماده نصب بودن از سایر مزایای این نوع
نرده حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار است.
جوش شاخ گوزنی همانند حفاظ پنجره به دو روش انجام می گردد :
1-جوشکاری الکترود 2-جوشکاری با گاز co2 :
جوشکاری توسط الکترود:در این روش قدیمی، پیوندی بین نقطه اتصال الکترود به محل جوشکاری ایجاد می گردد و بر روی آن زائه ای به نام گل جوش بع جا میماند
بعلت تعداد نقاط جوش در
نرده های شاخ گوزنی(بیش از 350 اتصال در هر متر از نرده های شاخ گوزنی) هیچگاه بطور کامل توسط جوشکار برطرف نمیگردند زمانی که در اثر ضربه در حین نصب کنده می گردند علاوه بر اینکه تاثیر منفی در زیبایی کار میگذارد در گذر زمان موجب زنگ زدن و خوردگی کار می گردد و همین جزو معایب اصلی جوشکاری با روش الکترود میباشد
جوشکاری توسط گاز CO2: به کار گیری از این روش به علت ایجاد اتصال های قوی با دوام بالا باعث تضمین استحکام سازه می گردد به نسبت جوش الکترود این روش 30 درصد مقاوم تر است و قیمت بالاتری دارد.
در ایام دور استفاده از سیم خاردار برای حفظ ایمنی مکان های نظامی و ساختمان های خارج از شهر رایج بود. اما این روزها به دلیل بزرگ شدن شهرها نصب نرده ها و حفاظ های امنیتی در ساختمان های مسکونی نیز رایج شده. طراحان و دکوراتیوها با طراحی انواع حفاظ روی دیوار با اشکال زیبا و شکیل موفق بوده اند سازه ای مقاوم را برای حفظ امنیت ساختمان طراحی کنند. گارد های امروزی شباهتی به سیم خاردارهای قدیمی نداشته و در واقع چهره ساختمان را بد منظره نمی کنند. محافظ شاخ گوزنی در هماهنگی کامل با دکوراسیون نمای بیرونی است و ملاک های زیبایی شناختی را هم حفظ می کند.
نوع رنگ بکار رفته و روش رنگ کاری محصول در نرده شاخ گوزنی و تفاوت آن در قیمت
نرده شاخ گوزنی قابلیت رنگ پذیری در تمام رنگ های دلخواه شما را دارد. ولی رنگ های پراستفاده شامل رنگ های مشکی ،قهوه ای، قهوه ای سوخته ،کرم ،مشکی مسی و سفید هستند.
اما باید به این نکته توجه داشته باشید که این رنگ ها انواع متنوعی داشته و بهتر است رنگی را انتخاب کنید که در برابر طوفان اشعه خورشید و رطوبت باران دچار تغییر رنگ و ریزش و زنگزدگی نشود. بطورکلی رنگ محافظ شاخه گوزنی به دو دسته تقسیم می گردد:
1-رنگ مایع 2-رنگ کوره ای الکترواستاتیک
رنگ مایع: در این روش رنگ کاری محفظ نرده شاخ گوزنی را داخل حوضچه رنگی غوطه ور می کنند در ادامه آن را از حوضچه خارج کرده و در معرض هوای آزاد میگذارند تا خشک گردد این روش به دلیل آسانی استفاده و اجرا قیمتی به مراتب پایینتر و به همان نسبت کیفیت کمتری نسبت به رنگ های کوره ای دارد واین موضوع باعث می گردد که نسبت به ضربه،گرما و سرما مقومت پایین تری داشته باشد.
رنگ کوره ای الکترواستاتیک: در این روش رنگ های پودری الکترواستاتیک با بصورت دقیق و کامل روی سطوح محافظ نرده شاخ گوزنی پاشیده شده و لایه نازکی روی سطح تشکیل می گردد در ادامه آن را در داخل کوره قرار می دهند تا رنگ به سطح فلز بچسبد و درنهایت آن را در فضای باز قرار میدهند.