در حفاظ بوته ای از دو ریل موازی از جنس میلگرد استفاده میشود و استفاده از پروفیل زیر حفاظ اصلا توصیه نمیشود . فقط در صورتی كه قبل از نصب به صورت كامل روی دیوار با پروفیل پوشش داده شود و بهتر آن است كه ابعاد پروفیل در عرض بیشتر از ۸سانت باشد .
استفاده از
نرده محافظ بالای دیوار حیاط در ایران به این دلیل است که سیستمهای سنتی مورد استفاده برای افزایش ایمنی ساختمان، با نمای امروزی بناها همخوانی کافی ندارد و این موضوع نه تنها از میزان ظرافت و زیبایی ساختمان کم میکند بلکه ضریب امنیت بالا یی هم ندارد. به همین دلیل معماران در طراحی نما به این نتیجه رسیده اند که باید از نسل جدیدتری از حفاظها وجود داشته باشند که هم به افزایش ضریب امنیت و هم به زیبایی نمای ساختمان کمک نماید. به همین دلیل نسل جدید حفاظ روی دیوار جهت تامین نظر معماران ها ساخته و به بازار عرضه شدند و البته در صنعت ساختمان بسار مورد اقبال قرار گرفتند.
تأثیر حفاظ بوته ای بر زیبایی نمای ساختمانها
با ارتقای دانش معماری در کشور عزیزمان ایران، رشد چشمگیری در زیبایی نمای ساختمان و استفاده از مصالح نوین برای این کار بوجود آمده است. یکی از همین مصالح نوین ساختمانی که در راستای زیبایی نمای ساختمان بکار برده میشود حفاظ بوته ای است. درحقیقت با جوش دادن میلگردهای با نوک بسیار تیز و برنده به شکلی همانند شاخ گوزن، و نصب آن بر روی دیوار و انتخاب رنگ متناسب با نمای ساختمان، یکی از محصولات زیبا و چشمنواز معماری حاصل میشود که جدا از افزایش ضریب امنیت، چشم هر رهگذری را نیز به خود جلب میکند.حفاظ بوته ای را میتوان جزء تکنیکهای نسل جدید حفاظ روی دیوار برای زیباسازی ساختمان دانست این نوع از انواع حفاظ یکی از انواع حفاظ ساختمان به شمار می رود ، طول عمر زیادی دارد و نیازی به تعمیر و نگهداری نیز ندارد. بر روی انواع نماهای کامپوزیت، سنگ یا فلز قابل پیادهسازی میباشد.