در حال حاضر حفاظ هایی با عنوان حفاظ روی دیوار در بازار موجود می باشند كه بیشتر به عنوان نرده كاربرد فراوان دارند و برای استفاده به عنوان حفاظ روی دیوار حیاط یا ساختمان مناسب نمی باشند. این نوع حفاظ روی دیوار سنتی كه با عنوان حفاظ سرنیزه ای شناخته می شوند- معایب زیادی دارند. مهم ترین عیوب آنها این می باشد كه زیبا نیستند. به علاوه دقیقا همانند نرده های زندان بلند، زشت و ملالت آور نمی باشند. حفاظ های نرده ای رایج، ایمن نمی باشند. چرا كه به راحتی اشخاص می توانند از آن عبور كنند.
حفاظ شاخ گوزنی
اهمیت استفاده از
حفاظ دیوار آپارتمان بهعنوان اولین ابزارهای امنیت ساختمان بهاندازهای است که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد. باز بودن دیوارهای اطراف ساختمان، خانه را در مقابل ورود دزدان آسیبپذیر میکند. دیوار خانهها باید توسط نردهها و حفاظها محافظت شوند. بسیاری از انواع حفاظها مثل حفاظ شاخ گوزنی در دسترس میباشند و این حفاظ ها باید بهگونهای انتخاب شوند که در صورت لزوم، صاحبخانه بتواند فعالیت دزدان را در اطراف ساختمان خود ببیند. حفاظها بهعنوان مکمل در کنار سایر ابزارها برای امنیت ساختمان استفاده میشوند. حفاظ شاخگوزنی با الهام از شاخهای گوزن دارای طراحی خاصی بوده بهصورت فلزات جوشکاری شده و بههمپیوسته ساخته میشود که میتواند از ورود دزدان به داخل ساختمان جلوگیری کند. این پرچینهای فلزی یک مانع بسیار بزرگ بوده که دارای نیزههای تیز در نوک حصار میباشند.
نصب حصار نیزار بالای دیوار
یکی از نکاتی که زمان نصب حصارها باید در نظر داشت ارتفاع حصار میباشد. حفاظ شاخ گوزنی معمولاً در ارتفاعهای ۵۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر با نیزههایی به تراکم ۸، ۱۰ و ۱۲ میلیمتر ساخته میشود. حفاظ شاخ گوزنی بهواسطه همین تراکم و ارتفاع بالا میتواند امنیت ساختمان را تضمین کند. برای زیبایی بخشیدن به حفاظ شاخگوزنی میتوانید آن را با رنگ دلخواه خود رنگ کنید تا با رنگ ساختمان یا درب و پنجره و محوطه نیز سازگار شود. ازآنجاییکه در تولید حفاظ شاخ گوزنی از میلهگردهای شماره ۱۰ استفاده میشود این حفاظ از استحکام بالایی برخوردار است. با رنگ کردن این حفاظ میتوان آن را در برابر زنگزدگی مقاوم کرد و در هر شرایط آبوهوایی آن را مورداستفاده قرار داد. علاوه بر حفاظ شاخگوزنی حفاظهای دیگری چون حفاظ بوتهای، حفاظ آبشاری، حفاظ سرنیزهای، حفاظ لیلیوم، و حفاظ سرنیزهای مدرن و حفاظ نیزار (نی زار) تولید میشود که کاربری مشابه ای همانند حفاظ شاخ گوزنی دارند. برای حفاظت بیشتر میتوانید از لوازم جانبی دیگر مثل سیمخاردار برای قسمت بالایی حفاظ شاخ گوزنی استفاده کنید تا امنیت ساختمان را افزایش دهید. حفاظ شاخ گوزنی باید درون دیوار اطراف ساختمان کاشته شود تا کسی نتواند آن را از دیوار جدا کند. نصب هشدارهای حرکتی و یا روشنایی بروی این حصارها نیز یکی دیگر از راههای افزایش امنیت و حفاطت ساختمان میباشد.
حفاظ ساختمان :
جذابترین حفاظ برای حفظ امنیت تراس و دیوار ساختمان حفظ امنیت و حریم خصوصی از مهمترین نکات در طراحی خانه میباشد که به کمک حفاظها میتوان بخشی از این امنیت را تأمین کرد. انواع مختلفی از حفاظ ساختمان در بازار موجود میباشند که برای تأمین امنیت و حفظ آرامش ساکنین ساختمان ساختهشدهاند. بیشتر افراد به این دلیل که حفاظها با ساختار میلهای و عمودی خود بر زیبایی نمای ساختمان آنها تأثیر منفی میگذارد از نصب آن خودداری میکنند اما انواع حفاظ در طرح و نقشهای متنوع و فوقالعاده وجود دارد که در عین افزایش حفاظت خانه و اموال درون آن، بر زیبایی خانه نیز میافزاید. حفاظ شاخگوزنی یکی از انواع مختلف حفاظهاست که برای امنیت تراس و یا بیرون ساختمان قابلاستفاده میباشد. حفاظ شاخ گوزنی که با الهام از شاخهای گوزن ساختهشده است بهصورت میلههای فلزی با چند شاخه که دارای نوکهای تیزی هستند طراحیشده است تا فکر ورود به ساختمان را از هر فرد متجاوزی دور کند.