شاسی حفاظ نیزار شامل یک میله ی حدودا دو متری میباشد که میلگرد ها به صورت قرینه به بدنه ی آن جوش می خورند. در این نوع
حفاظ دیوار ساختمان تمامی شاخه ها به بدنه ی شاسی وصل می شوند. میله های ردیف وسط ارتفاع بیشتر (تا یک متر) دارند و میله های کناری کوتاه تر هستند. لازم به ذکر است که میلگرد ها ساختاری قوس دار به جهات متنوع دارند. عرض حفاظ با توجه به ارتفاع آن بین 50 تا 70 سانتیمتر است.
حفاظ نیزار بالای دیوار
در حفاظ نیزار همان طور که پیشتر ذکر شد، تمام شاخه ها به بدنه ی شاسی جوش می خورند. در نتیجه درست انجام شدن مرحله ی جوش کاری از اهمیت خاصی برخوردار است. لازم است که حفاظ ها به شیوه ای کاملا مقاوم و محکم جوش بخورند تا احتمال جدا شدن آن ها به حداقل برسد. شرکت آهن سازه برای جوشکاری این دسته حفاظ ها از روش جوشکاری CO2 بهره می برد که تا امروز مقاوم ترین روش جوشکاری محسوب می شود. در این روش خبری از گل جوش نیست و ظاهر آن بسیار تمیز تر از روش جوش کاری معمولی است.
نصب حفاظ نیزار بر روی دیوار :
حفاظ نیزار در طول یک متر تولید میشود.بهتر است زمان دیوار کشی صفحات فلزی که پایه آن داخل دیوار است با آکس یک متر روی کار گذاشته شوند. فاصله این صفحات که شاسی روی آن ها جوش میشوند حدود یک متر یا کمتر باید باشد. در صورتی که قبلا روی دیوار محلی برای نصب نرده پیش بینی نشده باشد باید روی دیوار سوراخ هایی با قطر ۱۰ یا ۱۲ میلیتر و با دریل هیلتی ایجاد شود. این سوراخها اگر بصورت مورب باشند باعث استحکام بیشتر میشوند. میلگردهایی به اندازه حدود ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر با چکش داخل سوراخ ها محکم میشوند. شاسی نرده حفاظ به این میلگردها جوش میشوند. میلگردها باید بصورت یک در میان در دو طرف شاسی کار گذاشته شوند.پس از اتمام کار محل جوشکاری ها باید با اسپره رنگ لکه گیری شوند.