از زندگی انسانهای اولیه تا زندگی مدرن و الكتریكال امروزی، همیشه انسان نیازمند ترفندهایی برای افزایش امنیت محل زندگی خود بوده كه راه حل آن نیز از ابتدا تاكنون نصب حفاظ ساختمان بوده است. وقتی انسانهای اولیه در غارها زندگی میكردند، برای حفاظت خود از حملهی حیوانات وحشی، تلهها و حصار هایی از چوب درختان و شاخ های بزرگ حیوانات مثل شاخ گوزن در نزدیك محل زندگیشان كار میگذاشتهاند تا حیوانات و یا دشمن به دام افتاده و نتوانند وارد غار و محل زندگی آنها شوند.
همان تلهها نقش حفاظ ساختمانهای امروزی را ایفا میكردهاند. نسل جدید حفاظ روی دیوار بدلیل اینكه از شاخ گوزن الگو برداری شده و شباهت زیادی نیز به شاخهای گوزن دارد به حفاظ شاخ گوزنی معروف شده است.
حفاظ شاخ گوزنی نوعی محصول حفاظتی است که بهواسطه ساختار ویژه و طراحی خاصی که دارد میتواند سبب زیباتر شدن نمای ساختمان شود. قیمت مناسب حفاظ شاخ گوزنی سبب شده تا بتوان از آن برای تمام ساختمانها با کاربریهای متفاوت استفاده کرد.
مفهوم حفاظ شاخ گوزنی و چه کاربردی در تامبن امنیت دارد در بین مدلهای متنوع حفاظ ساختمان مانند بوتهای، لیلیوم، نیزار و شاخ گوزنی، حفاظ بوتهای و شاخ گوزنی از قیمت پایینتری برخوردارند. ازآنجاییکه حفاظ شاخ گوزنی از قطعات کوچک نوکتیز با تعداد بالا تشکیلشده است لذا بسیار مقرونبهصرفه خواهد بود. حفاظ شاخ گوزنی نوکتیز معمولاً برای باغها و منازل مسکونی که دارای حیاطخلوت هستند مورداستفاده قرار میگیرند. برای اطلاع از قیمت حفاظ شاخ گوزنی میتوانید به وبسایت آهن سازه مراجعه کنید.
عوامل تأثیرگذار بر قیمت حفاظ شاخ گوزنی
شکل حفاظ بوتهای به لحاظ ساختاری بسیار شبیه به حفاظ شاخ گوزنی است با این قیاس که حفاظ بوتهای دارای یک ردیف بیشتر در عرض است. قیمت حفاظ بوتهای ۱۰ تا ۲۰ درصد بیشتر از قیمت حفاظ شاخ گوزنی است.
معمولاً حفاظ شاخ گوزنی با میلهگردهایی به ضخامت ۹ یا ۱۰ تولید میشوند زیرا هم ازنظر امنیت و هم قیمت بسیار مناسب هستند. استفاده از میلهگرد ضخیمتر سبب افزایش قیمت حفاظ خواهد شد. آهن سازه یکی از شرکتهای سازنده حفاظ شاخ گوزنی مشهد است که قادر است با توجه به تمایل خریدار محصولی سفارشی تولید کند. در این صورت اگر خریدار بخواهد حفاظ شاخ گوزنی با میلهگردهایی به ضخامت ۱۲ تولید شود آهن سازه قادر به ساخت این محصول خواهد بود.
امنیت محافظ شاخ گوزنی
رشد استفاده از حفاظ شاخ گوزنی در ایران به این دلیل بود که سیستمهای سنتی که برای افزایش ایمنی ساختمان به کار میرفت، با نمای امروزی همخوانی کافی نداشته و این میزان ظرافت و زیبایی و همچنین ضریب امنیت بالا نداشتند. همچنین بهاء تمام شده قیمت حفاظ شاخ گوزنی نیز از سایر نرده ها مناسبتر است. به همین علت معماران به این نتیجه رسیدند که باید نسل جدیدی از حفاظها وجود داشته باشد که هم به امنیت و هم زیبایی نمای ساختمان کمک کند. بنابراین حفاظهای شاخ گوزنی ساخته و به بازار عرضه شدند که در صنعت ساختمان مورد استقبال قرار گرفتند.