اهمیت استفاده از حفاظ دیوار آپارتمان - نصب هر متر نرده آهنی

(اخبار)

حفاظ روی دیوار سنتی كه با عنوان حفاظ سرنیزه ای شناخته می شوند- معایب زیادی دارند. مهم ترین عیوب آنها این می باشد كه زیبا نیستند. به علاوه دقیقا همانند نرده های زندان بلند، زشت و ملالت آور نمی باشند. حفاظ های نرده ای رایج، ایمن نمی باشند. چرا كه به راحتی اشخاص می توانند از آن عبور كنند.

 
حفاظ شاخ گوزنی
 
اهمیت استفاده از حفاظ دیوار آپارتمان به‌عنوان اولین ابزارهای امنیت ساختمان به‌اندازه‌ای است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد. باز بودن دیوارهای اطراف ساختمان، خانه را در مقابل ورود دزدان آسیب‌پذیر می‌کند. دیوار خانه‌ها باید توسط نرده‌ها و حفاظ‌ها محافظت شوند. بسیاری از انواع حفاظ‌ها مثل حفاظ شاخ گوزنی در دسترس می‌باشند و این حفاظ ‌ها باید به‌گونه‌ای انتخاب شوند که در صورت لزوم، صاحب‌خانه بتواند فعالیت دزدان را در اطراف ساختمان خود ببیند. حفاظ‌ها به‌عنوان مکمل در کنار سایر ابزارها برای امنیت ساختمان استفاده می‌شوند. حفاظ شاخگوزنی با الهام از شاخ‌های گوزن دارای طراحی خاصی بوده به‌صورت فلزات جوشکاری شده و به‌هم‌پیوسته ساخته می‌شود که می‌تواند از ورود دزدان به داخل ساختمان جلوگیری کند. این پرچین‌های فلزی یک مانع بسیار بزرگ بوده که دارای نیزه‌های تیز در نوک حصار می‌باشند. نوک نیزه‌ها در حفاظ شاخ گوزنی به چند شاخه تبدیل می‌شود تا امکان هرگونه عبور غیرمجاز را غیرممکن کند. حفاظ شاخگوزنی برای امنیت و حفاظت از ساختمان مسکونی و حتی اداری نیز مناسب است.
 
 

نصب محافظ 

 
 
یکی از نکاتی که زمان نصب حصارها باید در نظر داشت ارتفاع حصار می‌باشد. حفاظ شاخ گوزنی معمولاً در ارتفاع‌های ۵۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر با نیزههایی به تراکم ۸، ۱۰ و ۱۲ میلی‌متر ساخته می‌شود. حفاظ شاخ گوزنی به‌واسطه همین تراکم و ارتفاع بالا می‌تواند امنیت ساختمان را تضمین کند. برای زیبایی بخشیدن به حفاظ شاخگوزنی می‌توانید آن را با رنگ دلخواه خود رنگ کنید تا با رنگ ساختمان یا درب و پنجره و محوطه نیز سازگار شود. ازآنجایی‌که در تولید حفاظ شاخ گوزنی از میله‌گردهای شماره ۱۰ استفاده می‌شود این حفاظ از استحکام بالایی برخوردار است. با رنگ کردن این حفاظ می‌توان آن را در برابر زنگ‌زدگی مقاوم کرد و در هر شرایط آب‌وهوایی آن را مورداستفاده قرار داد. علاوه بر حفاظ شاخگوزنی حفاظ‌های دیگری چون حفاظ بوته‌ای، حفاظ آبشاری، حفاظ سرنیزه‌ای، حفاظ لیلیوم، و حفاظ سرنیزه‌ای مدرن و حفاظ نیزار (نی زار) تولید می‌شود که کاربری مشابه ای همانند حفاظ شاخ گوزنی دارند. برای حفاظت بیشتر می‌توانید از لوازم جانبی دیگر مثل سیم‌خاردار برای قسمت بالایی حفاظ شاخ گوزنی استفاده کنید تا امنیت ساختمان را افزایش دهید. حفاظ شاخ گوزنی باید درون دیوار اطراف ساختمان کاشته شود تا کسی نتواند آن را از دیوار جدا کند. نصب هشدارهای حرکتی و یا روشنایی بروی این حصارها نیز یکی دیگر از راه‌های افزایش امنیت و حفاطت ساختمان می‌باشد.
 
حفاظ ساختمان :
 جذاب‌ترین حفاظ‌ برای حفظ امنیت تراس و دیوار ساختمان حفظ امنیت و حریم خصوصی از مهم‌ترین نکات در طراحی خانه می‌باشد که به کمک حفاظ‌ها می‌توان بخشی از این امنیت را تأمین کرد. انواع مختلفی از حفاظ‌ ساختمان در بازار موجود می‌باشند که برای تأمین امنیت و حفظ آرامش ساکنین ساختمان ساخته‌شده‌اند. بیشتر افراد به این دلیل که حفاظ‌ها با ساختار میله‌ای و عمودی خود بر زیبایی نمای ساختمان آن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد از نصب آن خودداری می‌کنند اما انواع حفاظ در طرح و نقش‌های متنوع و فوق‌العاده وجود دارد که در عین افزایش حفاظت خانه و اموال درون آن، بر زیبایی خانه نیز می‌افزاید. حفاظ شاخگوزنی یکی از انواع مختلف حفاظهاست که برای امنیت تراس و یا بیرون ساختمان قابل‌استفاده می‌باشد. حفاظ شاخ گوزنی که با الهام از شاخ‌های گوزن ساخته‌شده است به‌صورت میله‌های فلزی با چند شاخه که دارای نوکهای تیزی هستند طراحی‌شده است تا فکر ورود به ساختمان را از هر فرد متجاوزی دور کند.
حفاظ‌ها از جنس‌های مختلفی همچون چوب، فلز، PVC، آلومینیوم و حصیر ساخته‌شدهاند و متناسب با محلی که قرار است نصب شوند انتخاب می‌شوند. حفاظ شاخ گوزنی از فلز ساخته‌شده که در هر شرایط آب و هوایی قابل‌استفاده بوده و در برابر شکنندگی و خمیدگی بسیار مقاوم می‌باشد بنابراین می‌تواند به‌عنوان یک گزینه عالی برای حفظ امنیت بیرون ساختمان انتخاب شود. درمجموع زمان انتخاب حفاظ فقط کافی است هوشیار باشید و سعی کنید حفاظی را انتخاب کنید که علاوه بر حفظ امنیت ساختمان، زیبایی ساختمان شما را هم به همراه داشته باشد
 

انواع حفاظ فلزی

 
حفاظ‌های فلزی به خاطر استحکام و دوام بالایی که دارند از معمول‌ترین و متداول‌ترین انواع حفاظ‌ها می‌باشند. اما امروز علاوه بر بحث کاربردی حفاظ‌ها، زیبایی آن‌ها نیز موردتوجه قرارگرفته است و افراد به دنبال حفاظ‌هایی هستند که علاوه بر حفظ امنیت، زیبایی را نیز به همراه داشته باشند. انواع مختلفی از حفاظ‌های فلزی وجود دارد که با سر هم کردن و شکل دادن انواع پروفیل‌ها ساخته می‌شوند.
 
حفاظ‌هایی مثل حفاظ شاخگوزنی که از فولاد بوده، حفاظ فرفورژه و حفاظهای استیلی از جدیدترین نوع حفاظ‌های فلزی هستند که در کنار حفاظت از خانه، زیبایی و جذابیت خاصی برای نمای ساختمان به ارمغان می‌آورند. حفاظ شاخ گوزنی به دلیل طراحی منحصربه‌فردی که دارد امنیت ساختمان را تا ۹۹ درصد افزایش می‌دهد و در کنار آن نمای ساختمان را چشم‌نوازتر خواهد کرد. حفاظ شاخگوزنی در ارتفاع ۷۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر ساخته می‌شود که اندازه دلخواه را می‌توانید متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.
 
این حفاظ‌ها از فولاد با آلیاژ بالا ساخته می‌شوند که بسیار مقاوم بوده و به‌مرورزمان تغییری در رنگ و کیفیت آن‌ها ایجاد نمی‌شود حتی می‌توانید متناسب با نمای ساختمان خود آن‌ها را با رنگ دلخواه، رنگ کنید. حفاظ شاخ گوزنی یکی از پرمصرف‌ترین حفاظ‌ها برای نمای بیرونی ساختمان است که با ساختار شاخ گوزنی خود موجب ایمنی و زیبایی ساختمان خواهد شد. این نوع حفاظ به دلیل نوک ‌تیزی که دارد برای حفظ امنیت تراس خیلی مناسب نمی‌باشند.
نرده‌های فرفورژه نوع دیگری از حفاظ‌های فلزی هستند که می‌توانند در طرح‌های متنوع ساخته شوند. استفاده از این نوع نرده‌ها در خانه‌هایی به سبک کلاسیک زیبایی بیشتری را به همراه خواهد داشت. نوع دیگری از حفاظ‌های فلزی، حفاظ‌هایی از جنس استیل هستند که شاید در بانک‌ها بیشتر آن را دیده باشید. لوله‌های استیلی که معمولاً به‌صورت افقی در تراس نصب می‌شوند از ورود سارقین جلوگیری خواهند کرد.
 
 

Ahansazee
ahansazee
تمام حقوق مادی و معنوی برای صنایع فلزی آهن سازه محفوظ است
پاسخگوی آنلاین
پاسخگوی آنلاین
کارشناس پاسخگویی

سلام وقت بخیر 🌹 برای دریافت لیست قیمت و مشاوره محصولات در خدمت شما هستیم.

٠٩١٢٧٨٠٠٦٠٣ ارسال پیام در سروش ارسال پیام در سروش ارسال پیام در ایتا ارسال پیام در ایتا ارسال پیام در واتساپ ارسال پیام در واتساپ ارسال پیام در روبیکا ارسال پیام در روبیکا