روش های تولید میلگرد
آرماتوریا میلگرد با استاندارد های مختلفی در دنیا تولید می گردد.در استانداردهای معتبربا توجه به شرایط آب و هوایی هر منطقه فرآیند های تولید با توجه به پارامترهای مختلف کنترل می شود. همچنین برای
خرید انواع میلگرد بهترین قیمت های آهن و فولاد در سرتاسر ایران را اینجا می توانید ببینید
میلگرد ترمکس
برای تولید میلگرد ترمکس ، شمش فولادی دارای کلاس آنالیز شیمیائی پائینتری است و برای رسیدن به مقاومت استاندارد مورد نیازمیلگرد تولیدی که دارای دمای بالایی است را از داخل لوله های آب عبور داده و به صورت ناگهانی خنک می شود.در این حالت سطح میلگرد تا عمق مشخصی دارای مقاومت بالاتر(مثلاً ۴۰۰) می باشد اما مغز میلگرد دارای مقاومت پائینتری (مثلاً حدود ۳۴۰) می باشد.
آلیاژسازی
در روش آلیاژسازی شده ، فولاد مورد نیاز برای تولید میلگرد، در فرآیند ساخت فولاد، از طریق اضافه نمودن فروآلیاژها ساخته شده و شمش تولیدی در فرآیند نورد به شکل مورد نظر درآمده و سپس در فضای آزاد و به مرور خنک شده.آرماتور ساخته شده تولید شده در این حالت از سطح بیرونی تا مرکز آن دارای خواص مکانیکی و مشخصات شیمیائی یکسان است که در مواقع زلزله و فشار مقاومت یکنواخت و مناسبتری را از خود نشان می دهد
به صورت کلی قیمت تمام شده میلگردهای آلیاژسازی به دلیل فرایند تولید و مواد اولیه به کار رفته، شده بالاتر از ترمکسی هستند.
خواص مکانیکی میلگرد ها – تست کرنش و کشش و خمش
تنش تسلیم
حداکثر نیرویی است که به میلگرد وارد و میلگرد دچار تغییر شکل دائمی نمیشود. اگر مقدار نیرو افزایش یابد، میلگرد بحالت اولیه بر نمیگردد و برای همیشه متفاوت و تغییر شکل پیدا میکند. خاصیت برگشت پذیری را خاصیت الاستیکه و خاصیت برگشت ناپذیری را خاصیت پلاستیک مینامند. در طراحیها، ملاک انتخاب میلگرد، مقدار تنش تسلیم است. به همین خاطر است که بخاطر همین خاصیت بسیار مهم، مقدار تنش تسلیم در نامگذاری میلگردها سهیم است. در میلگرد آج ۳۴۰، حداقل تنش تسلیم این میلگرد، ۳۴۰ مگاپاسکال (MPA) است.
مقاومت کششی
مقاومت کششی، بیشترین نیروی کششی که جسم قبل از شکست تحمل میکند. واحد آن، پوند بر اینچ مربع است. خاصیت مقاومت کششی میلگردها را میتوان با عملیاتی همچون آلیاژکاری، سرد کاری، یا عملیات حرارتی افزایش داد. عبارات متشابهی که برای مقاومت کششی بکار برده میشود شامل استحکام کششی – تاو کششی– Tensie Strength. در آزمون کشش و ازدیاد طول نسبی، میزان انعطافپذیر بودن و یا شکننده بودن میلگرد مشخص میشود.
انواع کاربرد میلگرد (آرماتور) در بتن
میلگردها به شکلهای متنوع در اعضای بتنی مسلح مورد استفاده قرار میگیرند که معمولاً در نقشههای سازهای، بطور دقیق تریسم میشوند. کاربردهای مختلف آنها را در زیر ذکر میکنند.
انواع کاربرد میلگرد
میلگرد گذاری شالودهها
در عمل میلگردها به صورت شبکهای در کف شالوده قرار داده میشوند (با احتساب فاصلهی پوشش بتن) برای ایجاد چسبندگی بیشتر و انتقال مناسبتر نیرو بین فولاد و بتن در کنارههای فونداسیون، میلگرد شبکه با خم ۹۰ درجه به طول معین، شکل داده میگردند.
با توجه به میزان بار و عمق فونداسیون سیستم میلگرد گذاری در آنها میتواند به صورت شبکههای تحتانی یا ترکیبی از شبکههای تحتانی و فوقانی باشد.
برای حفظ فاصلهی مناسب بین دو شبکه از خرک (میلگرد خم شده به صورت تکیه گاه) استفاده میشود.
برای سفارش میگرد به شماره 09124126245 تماس حاصل نمایید.