یکی از محاسن نرده نی زار اینست که همه شاخه های نرده بصورت مستقیم به شاسی جوشکاری میشوند. شاخه های اصلی هم از بالا بکدیگر جوش میشوند.به همین علت نقاط جوش کمتری وجود داشته و اما در سایر مدلها همه شاخه ها به شاسی جوشکاری نمیشوند و برخی از آنها به شاخه های اصلی جوش میگردند و نقاط جوش در زوایا بسیار زیاد است که اگر جوشکاری با الکترود روکشدار باشد گل جوش در زوایا باقی مانده و بعدها از همان ناحیه دچار پوسیدگی میشود. در کل در مدل نیزار بعلت اینکه شاخه های کوچک کمتری وجود دارد طبیعتا نقاط جوشکاری نیز کمتر است و این خود باعث استکحام بیشتر در مدل نی زار میشود.
حفاظ نیزار در طول یک متر تولید میشود.بهتر است زمان دیوار کشی صفحات فلزی که پایه آن داخل دیوار است با آکس یک متر روی کار گذاشته شوند. فاصله این صفحات که شاسی روی آن ها جوش میشوند حدود یک متر یا کمتر باید باشد. در صورتی که قبلا روی دیوار محلی برای نصب نرده پیش بینی نشده باشد باید روی دیوار سوراخ هایی با قطر ۱۰ یا ۱۲ میلیتر و با دریل هیلتی ایجاد شود. این سوراخها اگر بصورت مورب باشند باعث استحکام بیشتر میشوند. میلگردهایی به اندازه حدود ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر با چکش داخل سوراخ ها محکم میشوند. شاسی نرده حفاظ به این میلگردها جوش میشوند. میلگردها باید بصورت یک در میان در دو طرف شاسی کار گذاشته شوند.پس از اتمام کار محل جوشکاری ها باید با اسپره رنگ لکه گیری شوند.
در ادامه نمونه هایی از
حفاظ نیزار با آدرس محل نصب و عکس را مشاهده خواهید نمود.


برای افزایش امنیت ساختمان خود اقدام به نصب حفاظ شاخ گوزنی نمایید
در ایران بهجز شهرهای بزرگ که بیشتر ساختمان ها در آن به صورت آپارتمانی است، خانههای اغلب شهرها ویلایی و یک طبقه میباشند.سالهاست در مناطق مختلف ایران پهناور، از جنوب تا شمال و شرق تا غرب، در خانههای ویلایی و باغها و کلاً املاکی که دارای فضای باز هستند نردههای فلزی به شکل شاخ گوزن، روی دیوارها و دربها نصب میشوند. امروزه در ایران، این حفاظها تقریباً همانند آجر و سیمان، جزء مصالح ساختمانی برای معماری و ساختمانسازی به شمار میروند.
نامگذاری این نردهها براساس شکل آنها صورت گرفته است. البته حفاظ شاخگوزنی را با نامهای دیگری مانند حفاظ خارپشتی و حفاظ بوته خاری نیز میشناسند.
تاریخچهی حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی جزء حفاظهای نسل جدید به شمار میرود و دقیقاً به این شکل، قدمت چندانی ندارد. بیشتر برای منازل و ساختمانهایی که دارای فضاهای باز مانند حیاط، بالکن یا حیاط خلوت میباشند به کار میرود. به علت زیبایی، استحکام، قابلیت ساخت برای انواع طول و عرض و ارتفاع و تراکم، و مقدار افزایش امنیت، با اقبال عمومی رو به رو شده است. درواقع میلگردهای نوکتیز جوش خورده با تراکمی که دارند به کسی که بخواهد از آنها عبور کند آسیب میرسانند و مانع عبور میشوند و اینچنین ساختمان شما را امن نگه میدارند.
حفاظ شاخگوزنی چه مزیت هایی دارد؟
حفاظ شاخ گوزنی در مقایسه با سایر انواع حفاظ ساختمان، مزیتهایی نیز دارد که شامل:
استحکام زیاد
نصب سریع
امنیت بالا
ظاهر زیبا
کسب تائیدهی پلیس امنیت
قیمت مناسب