همانطور که گفته شد حفاظ شاخگوزنی در ابعاد سفارشی مشتری ساخته میشود اما ابعادی که معمولاً بهعنوان
حفاظ دیوار ساختمان ها رایج و متداول هستند به قرار زیر میباشند.
این حفاظها معمولاً در شاخههای به طول دو متر ساخته میشوند. ارتفاع استاندارد این حفاظها حدود هفتاد تا صد سانتیمتر است. عرض حفاظهای شاخگوزنی به ارتفاع نیز بستگی دارد و معمولاً بین پنجاه تا هفتاد سانتیمتر ساخته و تولید میگردد. تراکم، به معنی تعداد شاخههای اصلی در دو متر است. تراکم متداول حفاظ شاخگوزنی از هفت تا سیزده ردیف در دو متر را شامل میشود. ساخت حفاظ شاخ گوزنی به طریقی انجام میشود که شاخههای اصلی از سایر شاخکها بلندتر و در ردیف وسط باشند.
برای مثال تراکم یازده یعنی در هر دو متر
حفاظ شاخگوزنی، یازده ردیف اصلی وجود دارد. در تراکم سیزده، شاخکها تقریباً در حدود پانزده سانتیمتر از هم فاصله دارند. شاخههای اصلی را مستقیماً به شاسی جوش میدهند و شاخههای فرعی به شاخه اصلی جوشکاری میشوند. برخی از تولید کنندگان بخاطر تبلیغات، شاخکهای فرعی را نیز جزء تراکم حساب میکنند و اعدادی تا ۱۰۰ و حتی بیشتر برای تراکم به خریداران بیان میکنند که صرفاً جنبهی تبلیغاتی داشته و اشتباه است. بهتر است بدانید حداکثر تراکم مورد استفاده در نصب و ساخت حفاظ شاخگوزنی ۱۵ میباشد.



طبیعی است که برای همهی انسانها موضوع تأمین امنیت ساختمانی که در آن کار یا زندگی میکنند یکی از اصلیترین دغدغهها است. موضوع دیگری که این دغدغه را بزرگتر میکند روشهایی جدیدی است که سارقان از آنها برای دستبرد زدن به یک ساختمان استفاده میکنند. ضمن آنکه اگر درگذشته ورود غیرمجاز به خانهها یا محلهای کار فقط در شبها یا ساعات غیر کاری انجام میشد، امروزه در هر ساعتی از شبانهروز شاهد اعلام گزارشهای ورود سارقان و دستبرد به ساختمانها هستیم. به همین سبب باید تمامی ابزارهایی که میتوانند امنیت ساختمانهای کاری یا مسکونی را تأمین کنند، بهخوبی بشناسیم تا بتوانیم از مزایا هرکدام از آنها بهترین استفاده را ببریم.
بدون شک حفاظ شاخگوزنی یکی از در دسترس ترین و بهترین ابزارهایی است که میتوان با آن موضوع امنیت را برای یک ساختمان با هر تعداد طبقه، تأمین کرد. ابزاری که علاوه بر سادگی در نصب، نیازی به نگهداری از آن وجود ندارد و میتوان آن را با هر رنگ و میزان تراکمی که مد نظر باشد تهیه و نصب کرد.