رشد استفاده از حفاظ شاخگوزنی در ایران به این دلیل بود كه سیستمهای سنتی كه برای افزایش ایمنی ساختمان به كار میرفت، با نمای امروزی همخوانی كافی نداشته و این میزان ظرافت و زیبایی و همچنین ضریب امنیت بالا نداشتند. همچنین بهاء تمام شده قیمت حفاظ شاخ گوزنی نیز از سایر نرده ها مناسب تر میباشد. به همین دلیلذ معماران به این نتیجه رسیدند كه باید نسل جدیدی از حفاظها وجود داشته باشد كه هم به امنیت و هم زیبایی نمای ساختمان كمك كند. بنابراین حفاظهای شاخ گوزنی ساخته و به بازار عرضه شدند كه در صنعت ساختمان مورد استقبال قرار گرفتند.
با ارتقای سطح دانش معماری در کشور، شاهد رشد چشمگیری در زیبایی نمای ساختمانها و استفاده از مصالح مختلف برای این کار هستیم. یکی از مصالح ساختمانی که برای زیبایی نمای ساختمان استفاده میشود و از قیمت مناسبی نیز برخوردار میباشد
حفاظ شاخ گوزنی میباشد.
درواقع با جوش دادن میلگردهای نوک تیز به شکلی مانند شاخ گوزن، و نصب بر روی دیوار و رنگآمیزی زیبای متناسب با رنگ نمای ساختمان، یکی از مصنوعات زیبا و چشمنواز دنیای معماری حاصل میشود که جدای از امنیت، چشم هر رهگذری را به خود جلب میکند. درواقع حفاظ شاخ گوزنی را میتوان جزء تکنیکهای نسل جدید برای زیباسازی ساختمانها دانست که یکی از
انواع حفاظ ساختمان به شمار رفته، طول عمر زیادی نیز دارد و نیازمند تعمیر و نگهداری نیز نمیباشد و اینکه قیمت حفاظ شاخ گوزنی نسبت به سایر محصولات مشابه بسیار مناسب تر میباشد.
حفاظ شاخ گوزنی برای انواع نماهای کامپوزیت، سنگی یا فلزی قابل پیادهسازی است. سازنده میتواند با تغییر ارتفاع و تراکم، حفاظ شاخگوزنی را کاملاً مطابق سلیقهی خریداری که سفارش ساخت حفاظ ساختمان را داده، بسازد تا با نمای ساختمان وی همخوانی کاملی داشته باشد. بعلت تغییرات قیمت حفاظ شاخ گوزنی لازم است با ما تماس حاصا نمایید تا ضمن ارائه مشاوره مناسبترین قیمت حفاظ شاخ گوزنی را دریافت نمایید.
ساخت حفاظ شاخ گوزنی ، با توجه به سفارش و نیاز خرداران و نوع دیوار ساختمانی که نرده و حفاظ باید نصب شود در ابعاد مورد نیاز وی قابل ساخت و تولید است.
ساخت حفاظ شاخ گوزنی مانند ساختن سایر انواع حفاظ ساختمان دارای مراحلی به شرح زیر میباشد:
ابتدا سازنده حفاظ به خریداری میلگردها از سازنده میلگرد و انتقال آنها به محل تولید حفاظ و ساخت حفاظ شاخگوزنی اقدام میکند. سپس میلگردهای خریداری شده در سایزهای متنوع و مطابق نیاز برای ساخت حفاظ شاخگوزنی برشکاری میشوند (باید از گیوتین استفاده شود تا شاخههای اصلی و فرعی و شاخکهای کوتاه بصورت زاویهدار بریده شده و به اندازه کافی تیز و برنده باشند). جهت شکلدهی و خمکاری قطعات حفاظ، از دستگاه پرس استفاده میشود
پس از خمکاری و شکلدهی، قطعات آماده شده تحویل جوشکار خواهند شد تا اتصال قطعات براساس سفارش مشتری انجام شود (براساس تراکم، ارتفاع و چیدمان منظم سفارش شده). سپس مرحله پخت در کوره میرسد. بعد از انجام جوشکاری و رنگآمیزی پس از پاشیدن رنگ پودری، حفاظ داخل کوره پخت شده و در انبار قرار داده میشود. در این مرحله کار ساخت به پایان رسیده و حفاظ شاخگوزنی ساخته شده آماده حمل به مکان نصب و انجام کارهای نصب حفاظ ساختمان بر روی دیوار یا درب میباشد.