نرده لبه دیوار :
مراحل ساخت حفاظ بوته ای
حفاظ بوته ای ، با توجه به مشتری در ابعاد مختلفی قابل تولید هستند ساخت و تولید حفاظ بوته ای مانند سایر انواع حفاظ روی دیوار و حفاظ ساختمان دارای مراحل زیر میباشد:
ما در شرکت آهن سازه به تولید انواع حفاظ روی دیوار مینمایم
تولید کننده گان حفاظ میلگردها را از سازنده میلگرد خریداری کرده و اقدام به حمل آنها به محل تولید حفاظ بوته ای میکنند.
میلگردها در سایزهای متفاوت برای ساخت حفاظ بوته ای برشکاری میگردند(از گیوتین استفاده شود تا شاخهها بصورت زاویهدار بریده شده و به اندازه کافی تیز و برنده باشند).
برای فرم دهی و خمکاری قطعات حفاظ بوته ای، از دستگاه پرس مخصوص استفاده میشود.
قطعات تحویل جوشکار شده تا جوشکاری قطعات براساس سفارش انجام شود (تراکم، ارتفاع چیدمان منظم سفارش شده).
پخت در کوره.بعد از جوشکاری با پاشیدن رنگ پودری، حفاظ بوته ای داخل کوره در دمای مناسب پخت شده و در انبار قرار میگیرد.
حفاظ بوته ای در چه ابعاد و اندازه هایی ساخته میشود ؟
حفاظ بوته ای در ابعاد و اندازه های سفارشی برای هر مشتری متناسب با ارتفاع دیوار و نوع دیوار و نمای ساختمان ساخته میشود. ولی ابعادی که بیشتر ساخته میشود و بهعنوان حفاظ ساختمان نصب آن رایج و متداول گردیده به شرح زیر است:
طول ۲ متر
ارتفاع از ۷۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر
عرض از ۵۰ تا ۸۰ سانتیمتر
تراکم در هر ۲ متر طول (شاخه) از ۷ تا ۱۳ ردیف که البته بعضی نمونه ها تا ۱۹ ردیف هم هستند.
تراکم در عرض ۶ ریف





مشخصات فنی حفاظ بوته ای چیست؟
نرده محافظ روی دیوار بوته ای دارای یکسری مشخصات فنی مثل تراکم (تعداد ردیف در هر شاخه) ارتفاع، نوع رنگآمیزی و روش جوشکاری نیز است که هرکدام در تعیین کننده
قیمت نرده دیوار نقش دارند. در این میان تراکم ۱۱ تا ۱۵ ردیف در شاخه، اکثرا موجود میباشند و ارتفاع نرده بستگی به نیاز مشتری دارد. که این نیز بستگی به عوامل متعددی مثل ارتفاع، عرض دیوار ساختمان، دسترسی ها به روی دیوار مانند علمک گاز یا تیر برق و همچنین موقعیت قرارگیری دیوار های همسایه ها و … دارد که با اعزام کارشناس خبره و مشاوره رایگان در محل با توجه به موارد فوقالذکر و همچنین بودجه شما نرده حفاظ مناسب پیشنهاد میگردد.
در ساخت و تولید حفاظ بوته ای، از دو روش جوش الکترود و جوش CO2 استفاده میگرددد. میلگردها به شکلی به هم جوش میخورد که دارای آرایش منظمی باشند و همچنین مانع عبور انسان ها و حیواناتی مثل گربه یا حتی روباه و … در مناطق بیرون از شهر شوند.
رشد استفاده از نسل جدید حفاظ روی دیوار در ایران به این دلیل است که سیستمهای سنتی مورد استفاده برای افزایش ایمنی ساختمان، با نمای امروزی بناها همخوانی کافی ندارد و این موضوع نه تنها از میزان ظرافت و زیبایی ساختمان کم میکند بلکه ضریب امنیت بالا یی هم ندارد. به همین دلیل معماران در طراحی نما به این نتیجه رسیده اند که باید از نسل جدیدتری از حفاظها وجود داشته باشند که هم به افزایش ضریب امنیت و هم به زیبایی نمای ساختمان کمک نماید. به همین دلیل نسل جدید حفاظ روی دیوار جهت تامین نظر معماران ها ساخته و به بازار عرضه شدند و البته در صنعت ساختمان بسار مورد اقبال قرار گرفتند.
تأثیر حفاظ بوته ای بر زیبایی نمای ساختمانها
با ارتقای دانش معماری در کشور عزیزمان ایران، رشد چشمگیری در زیبایی نمای ساختمان و استفاده از مصالح نوین برای این کار بوجود آمده است. یکی از همین مصالح نوین ساختمانی که در راستای زیبایی نمای ساختمان بکار برده میشود حفاظ بوته ای است. درحقیقت با جوش دادن میلگردهای با نوک بسیار تیز و برنده به شکلی همانند شاخ گوزن، و نصب آن بر روی دیوار و انتخاب رنگ متناسب با نمای ساختمان، یکی از محصولات زیبا و چشمنواز معماری حاصل میشود که جدا از افزایش ضریب امنیت، چشم هر رهگذری را نیز به خود جلب میکند.
درواقع حفاظ بوته ای را میتوان جزء تکنیکهای نسل جدید حفاظ روی دیوار برای زیباسازی ساختمان دانست این نوع از
انواع حفاظ یکی از
انواع حفاظ ساختمان به شمار می رود ، طول عمر زیادی دارد و نیازی به تعمیر و نگهداری نیز ندارد. بر روی انواع نماهای کامپوزیت، سنگ یا فلز قابل پیادهسازی میباشد. سازنده گان میتوانند با تغییر دادن ارتفاع و تراکم، این نوع نرده محافظ را کاملاً منطبق با سلیقهی خود خریداری نمایندو سفارش ساخت حفاظ ساختمان را بدهند، تا با نمای ساختمانشان همخوانی کاملی داشته باشد.