تعداد شاخه اصلی در یك طول دو متری را تراكم میگویند و هرچه این تعداد بیشتر باشد یعنی فاصله میله ها كمتر بوده و كیفیت بهتری دارد.شاخك های اصلی بلندتر از بقیه شاخه ها هستند و ارتفاع حفاظ با آنها سنجیده میشود. مثلا در یك نرده با تراكم سیزده تعداد شاخه های اصلی در دو متر سیزده عدد است. فاصله تقریبی میلگردها هم از تقسیم نمودن طول نرده كه دو متر است بر تراكم كه سیزده است بدت میاید.
حفاظ امنیتی روی دیوار شاخ گوزنی :
تأثیر حفاظ شاخگوزنی بر زیبایی ساختمان
با ارتقای سطح دانش معماری در کشور، شاهد رشد چشمگیری در زیبایی نمای ساختمانها و استفاده از مصالح مختلف برای این کار هستیم. یکی از مصالح ساختمانی که برای زیبایی نمای ساختمان استفاده میشود و از قیمت مناسبی نیز برخوردار میباشد حفاظ شاخ گوزنی میباشد.
درواقع با جوش دادن میلگردهای نوک تیز به شکلی مانند شاخ گوزن، و نصب بر روی دیوار و رنگآمیزی زیبای متناسب با رنگ نمای ساختمان، یکی از مصنوعات زیبا و چشمنواز دنیای معماری حاصل میشود که جدای از امنیت، چشم هر رهگذری را به خود جلب میکند. درواقع
حفاظ شاخ گوزنی را میتوان جزء تکنیکهای نسل جدید برای زیباسازی ساختمانها دانست که یکی از انواع حفاظ ساختمان به شمار رفته، طول عمر زیادی نیز دارد و نیازمند تعمیر و نگهداری نیز نمیباشد و اینکه قیمت حفاظ شاخ گوزنی نسبت به سایر محصولات مشابه بسیار مناسب تر میباشد.
حفاظ شاخ گوزنی برای انواع نماهای کامپوزیت، سنگی یا فلزی قابل پیادهسازی است. سازنده میتواند با تغییر ارتفاع و تراکم، حفاظ شاخگوزنی را کاملاً مطابق سلیقهی خریداری که سفارش ساخت حفاظ ساختمان را داده، بسازد تا با نمای ساختمان وی همخوانی کاملی داشته باشد. بعلت تغییرات قیمت حفاظ شاخ گوزنی لازم است با ما تماس حاصا نمایید تا ضمن ارائه مشاوره مناسبترین قیمت حفاظ شاخ گوزنی را دریافت نمایید.
مراحل ساخت حفاظ شاخ گوزنی :
برای افزایش امنیت ساختمان خود اقدام به نصب حفاظ شاخ گوزنی نمایید
مراحل ساخت حفاظ شاخ گوزنی
ساخت حفاظ شاخ گوزنی ، با توجه به سفارش و نیاز خرداران و نوع دیوار ساختمانی که نرده و حفاظ باید نصب شود در ابعاد مورد نیاز وی قابل ساخت و تولید است. ساخت حفاظ شاخ گوزنی مانند ساختن سایر انواع حفاظ ساختمان دارای مراحلی به شرح زیر میباشد:
ابتدا سازنده حفاظ به خریداری میلگردها از سازنده میلگرد و انتقال آنها به محل تولید حفاظ و ساخت حفاظ شاخگوزنی اقدام میکند. سپس میلگردهای خریداری شده در سایزهای متنوع و مطابق نیاز برای ساخت حفاظ شاخگوزنی برشکاری میشوند (باید از گیوتین استفاده شود تا شاخههای اصلی و فرعی و شاخکهای کوتاه بصورت زاویهدار بریده شده و به اندازه کافی تیز و برنده باشند). جهت شکلدهی و خمکاری قطعات حفاظ، از دستگاه پرس استفاده میشود
پس از خمکاری و شکلدهی، قطعات آماده شده تحویل جوشکار خواهند شد تا اتصال قطعات براساس سفارش مشتری انجام شود (براساس تراکم، ارتفاع و چیدمان منظم سفارش شده). سپس مرحله پخت در کوره میرسد. بعد از انجام جوشکاری و رنگآمیزی پس از پاشیدن رنگ پودری، حفاظ داخل کوره پخت شده و در انبار قرار داده میشود. در این مرحله کار ساخت به پایان رسیده و حفاظ شاخگوزنی ساخته شده آماده حمل به مکان نصب و انجام کارهای نصب حفاظ ساختمان بر روی دیوار یا درب میباشد.
قبل از ترک منزل به مدت طولانی باید به نکات امنیتی زیر توجه کرد.
امنیت خانه موضوع مهمی است که باید موردتوجه قرار گیرد خصوصاً زمانی که ساکنین آن قصد سفر دارند. سرقت از خانه از جمله نگرانیهای قبل از سفر است که ممکن است در اثر غفلت صاحبخانه اتفاق افتد زیرا که اغلب سرقتها در زمان نبود ساکنین منزل اتفاق میافتد. بنابراین ایمنی خانه از اولین اولویتهایی است که قبل از ترک منزل باید به آن توجه کنید.
شرکت آهن سازه تولید کننده انواع حفاظ و نرده
برای جلوگیری از اتفاقات و حوادث ناگوار ساکنین خانه باید با روشهای حفاظت از خانه آشنا شده تا از بروز جرم پیشگیری کرده و یا در صورت وقوع آن بتوانند با آن برخورد کنند. در ادامه بهطور گسترده در خصوص روشهای جلوگیری از سرقت منزل صحبت میشود.
با کنترل دسترسیها و حفاظت از اموال خود میتوانید خانه خود را در برابر ورود افراد غیرمجاز ایمنسازید و با خیال آسوده به سفر بروید. استفاده از انواع روشهای حفاظتی مثل بهرهگیری از دوربینهای مداربسته، بستن حفاظهایی مثل حفاظ شاخ گوزنی بروی دیوار حیاط از جمله کارهایی است که میتواند مانع ورود سارقین به داخل خانه شود. متأسفانه سرقت تنها مورد خطرناک نیست. آتشسوزی و حوادث ناگوار دیگری نیز وجود دارند که به دلیل بیتوجهی و عدم مسئولیتپذیری ساکنین منزل مسکونی ممکن است رخ دهد. سرفصلهای عنوانشده در این مقاله عبارتاند از:
• استفاده از حفاظ شاخ گوزنی برای محافظت از حیاط
• بررسی نکات حفاظتی برای اموال داخل منزل
• سایر نکات امنیتی که قبل از ترک خانه باید انجام داد
• نکات ایمنی جهت جلوگیری از حوادث خطرناک
• نصب حفاظ شاخ گوزنی برای محافظت از حیاط
• استفاده از حفاظ شاخ گوزنی برای محافظت از حیاط
برای افزایش امنیت ساختمان خود اقدام به نصب حفاظ شاخ گوزنی نمایید
در ایران بهجز شهرهای بزرگ که بیشتر ساختمان ها در آن به صورت آپارتمانی است، خانههای اغلب شهرها ویلایی و یک طبقه میباشند.سالهاست در مناطق مختلف ایران پهناور، از جنوب تا شمال و شرق تا غرب، در خانههای ویلایی و باغها و کلاً املاکی که دارای فضای باز هستند نردههای فلزی به شکل شاخ گوزن، روی دیوارها و دربها نصب میشوند. امروزه در ایران، این حفاظها تقریباً همانند آجر و سیمان، جزء مصالح ساختمانی برای معماری و ساختمانسازی به شمار میروند.
نامگذاری این نردهها براساس شکل آنها صورت گرفته است. البته حفاظ شاخگوزنی را با نامهای دیگری مانند حفاظ خارپشتی و حفاظ بوته خاری نیز میشناسند.
تاریخچهی حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی جزء حفاظهای نسل جدید به شمار میرود و دقیقاً به این شکل، قدمت چندانی ندارد. بیشتر برای منازل و ساختمانهایی که دارای فضاهای باز مانند حیاط، بالکن یا حیاط خلوت میباشند به کار میرود. به علت زیبایی، استحکام، قابلیت ساخت برای انواع طول و عرض و ارتفاع و تراکم، و مقدار افزایش امنیت، با اقبال عمومی رو به رو شده است. درواقع میلگردهای نوکتیز جوش خورده با تراکمی که دارند به کسی که بخواهد از آنها عبور کند آسیب میرسانند و مانع عبور میشوند و اینچنین ساختمان شما را امن نگه میدارند.
حفاظ شاخگوزنی چه مزیت هایی دارد؟
حفاظ شاخ گوزنی در مقایسه با سایر انواع حفاظ ساختمان، مزیتهایی نیز دارد که شامل:
استحکام زیاد
نصب سریع
امنیت بالا
ظاهر زیبا
کسب تائیدهی پلیس امنیت
قیمت مناسب
موارد مربوط به نوع جوشکاری :
جوشکاری با دستگاه معمولی و الکترود روکشدار
جوش یکطرفه یا دو طرفه در نقاط اتصال
نرده شاخگوزنی از شاخک های اصلی و فرعی زیادی ساخته میشود. همه شاخه ها ی اصلی به شاسی و شاخک های فرعی به شاخ های اصلی جوش میشوند. به همین علت نقاط جوش زیادی بوجود میاید. جوش یکطرفه یک اتصال بسیار ضعیف محسوب میشود و در صورت وارد شدن فشار از جهت مخالف به سهولت شکسته مشود. جوشها حتما باید دو طرفه باشند تا از استحکام کافی برخوردار باشند.در صورت استفاده از روش جوشکاری با الکترود روکشدار باید گل جوش در این نقاط حتما تمیز شود. بعلت وجود نقاط جوش بسیار زیاد و شاخهای در هم پیچیده، عملا تمیز نمودن گل جوشها بطور کامل بسیار سخت و بعضا امکانپذیر نیست. وجود گل جوش باعث میشود رنگ بصورت کامل به سطح کار نچسبد. بعدها از همین نقاط که ضعف عمده ای در رنگ بشمار میرود شروع به زنگ زدگی و در نتیجه پوسیدگی میشود.
بدلایل گفته شده فوق ما در آهن سازه از روش جوشکاری تحت گاز co2 استفاده میکنیم که بجای الکترود روکشدار از سیم جوش استفاده میشود. در این روش گل جوش وجود ندارد و سطح کار در نقاط جوش بسیار تمیز و عاری از هرگونه آلودگی میباشد.
نوع رنگ و روش رنگ کاری :
رنگ کاری حفاظ شاخ گوزنی به دو روش انجام میگیرد
رنگ کاری با روش الکترواستاتیک کوره ای
رنگ کاری معمولی با پیستوله و رنگ مایع
کیفیت رنگ و روش های رنگ کاری در قیمت تمام شده نرده شاخگوزنی بسیار تاثیر دارد. نرده هایی که با قیمت های بسیار پایین عرضه میشوند با رنگ مایع با کیفیت بسیار ضعیف رنگ میشوند. اگر نرده ها با رنگ مایع رنگ شود در سه مرحله زدزنگ، آستر و رنگ اصلی انجام شود و در هر مرحله زمانی برای خشک شدن رنگ لازم است.در زمستان و هوای سرد زمان خشک شدن رنگ در هر مرحله طولانی تر خواهد بود.در بیشتر مواقع جهت کاهش قیمت تمام شده و تسریع در زمان رنگ کاری مرحله آستری و زد زنگ را عملا حذف میشود.اینگونه رنگ کاری زیر تابش مستقیم نور خورشید دوام زیادی ندارد و زود از بین میرود. رنگ نمودن مجدد نرده ها بعلت وجود شاخه های زیاد کار راحتی نخواهد بود.بدلایل فوق در لوکس حفاظ از رنگ کوره ای استفاده میشود.مناسب ترین روش رنگ برای نرده شاخگونی کوره ای الکترو استاتیک میباشد.در این روش رنگ بصورت پودر جامد بر سطح کار پاشیده میشود.سپس در دمای مناسب پخت میگردد.
رنگ کوره ای بسیار با دوام است و قابل مقایسه با رنگ معمولی نیست.
حفاظ شاخ گوزنی از آهن سازه
قیمت حفاظ شاخ گوزنی :
با توجه به مواردی
که در بالا گفته شد عوامل مهم و تاثیر گذار در قیمت شاخگوزنی بطور خلاصه بشرح ذیل است:
وزن و کیفیت میلگرد بکار رفته
روش رنگ کاری و کیفیت و نوع رنگ
روش جوشکاری و نوع الکترود یا سیم جوش مصرفی
ارتفاع و تراکم و تعداد شاخه های اصلی و فرعی
در آخر نوشته چند مورد مهم و کارآمد برای خرید نرده شاخگوزنی را ارایه میدهیم البته قبل از آن لازم است بصورت خلاصه هزینه های تولید نرده را بدانیم.