نرده محافظ روی دیوار بوته ای دارای یكسری مشخصات فنی مثل تراكم (تعداد ردیف در هر شاخه) ارتفاع، نوع رنگآمیزی و روش جوشكاری نیز است كه هركدام در تعیین كننده قیمت نرده نقش دارند. در این میان تراكم ۱۱ تا ۱۵ ردیف در شاخه، اكثرا موجود میباشند و ارتفاع نرده بستگی به نیاز مشتری دارد. كه این نیز بستگی به عوامل متعددی مثل ارتفاع، عرض دیوار ساختمان، دسترسی ها به روی دیوار مانند علمك گاز یا تیر برق و همچنین موقعیت قرارگیری دیوار های همسایه ها و … دارد كه با اعزام كارشناس خبره و مشاوره رایگان در محل با توجه به موارد فوق الذكر و همچنین بودجه شما نرده حفاظ مناسب پیشنهاد میگردد.
برای اتصال میلگردهای حفاظ شاخ گوزنی، از دو نوع جوش الکترود و جوش CO2 استفاده میشود و این فاکتور نیز در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی نقش دارد. میلگردها به طریقی به هم جوش خواهند خورد که هرکدام به یک سمتی رشد کرده و دارای آرایش منظمی باشند و مانع عبور انسان و حیواناتی مثل گربه شوند.
حفاظ شاخ گوزنی با چه رنگهایی تولید میشود؟
درست مانند تمامی قسمتهای دیگر نمای ساختمان، رنگآمیزی
حفاظ شاخ گوزنی نیز بسیار حائز اهمیت است. رنگآمیزی حفاظ شاخ گوزنی، جدای از زیباسازی نمای ساختمان، از زنگ زدن و خوردگی حفاظ شاخ گوزنی جلوگیری نموده و باعث افزایش دوام و طول عمر آن میگردد.این محصول در رنگهای متنوع و با توجه به نمای ساختمان، نصب و استفاده میشوند. با این وجود طبیعی است که رنگ سفید طرفدار بیشتری دارد.مانند رنگآمیزی سایر فلزات، در رنگآمیزی حفاظ شاخگوزنی نیز نکاتی وجود دارد که تعیین کنندهی کیفیت رنگآمیزی است.
پیش از رنگآمیزی، سطح حفاظ شاخ گوزنی باید کاملاً صاف و بدون خلل و فرج، سطوح زائد، برجستگی و زنگزدگی باشد تا رنگآمیزی با کیفیت خوبی انجام شود. برای از بین رفتن خلل و فرج و برجستگیها معمولاً ابتدا سمباده کشیده میشود و در صورت نیاز بتونهکاری نیز خواهد شد. سپس رنگآمیزی انجام میشود.
حفاظ شاخ گوزنی دارای مشخصات فنی ساخت مانند ارتفاع، تراکم (تعداد ردیف در هر شاخه) و رنگآمیزی نیز میباشد که در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی برای ساختمان نقش دارند. در این بین تراکمهای ۱۱ تا ۱۵ ردیف در هر شاخه، معمولاً ساخته شده و موجود هستند و ارتفاع آن بستگی به کار و نیاز مشتری دارد.
رشد استفاده از حفاظ شاخ گوزنی در ایران به این دلیل بود که سیستمهای سنتی که برای افزایش ایمنی ساختمان به کار میرفت، با نمای امروزی همخوانی کافی نداشته و این میزان ظرافت و زیبایی و همچنین ضریب امنیت بالا نداشتند. همچنین بهاء تمام شده قیمت حفاظ شاخ گوزنی نیز از سایر نرده ها مناسبتر است. به همین علت معماران به این نتیجه رسیدند که باید نسل جدیدی از حفاظها وجود داشته باشد که هم به امنیت و هم زیبایی نمای ساختمان کمک کند. بنابراین حفاظهای شاخ گوزنی ساخته و به بازار عرضه شدند که در صنعت ساختمان مورد استقبال قرار گرفتند.