جوش یكطرفه یك اتصال بسیار ضعیف محسوب میشود و در صورت وارد شدن فشار از جهت مخالف به سهولت شكسته مشود. جوشها حتما باید دو طرفه باشند تا از استحكام كافی برخوردار باشند.در صورت استفاده از روش جوشكاری با الكترود روكشدار باید گل جوش در این نقاط حتما تمیز شود. بعلت وجود نقاط جوش بسیار زیاد و شاخهای در هم پیچیده، عملا تمیز نمودن گل جوشها بطور كامل بسیار سخت و بعضا امكانپذیر نیست. وجود گل جوش باعث میشود رنگ بصورت كامل به سطح كار نچسبد. بعدها از همین نقاط كه ضعف عمده ای در رنگ بشمار میرود شروع به زنگ زدگی و در نتیجه پوسیدگی میشود.
نوع جوشکاری حفاظ نیزار
جوشکاری حفاظ نیزار با روش co2 انجام میگردد و مهمترین بخش جوشکاری در پایین حفاظ میباشد چرا که میله های این نوع نرده حفاظ فقط از 3قسمت به هم متصل میشوند که باید بسیار محکم بعد بنا بر پایش نظرات خریداران این میله در وسط جا گذاری شد. این اضافه کردن میله بسیار شگفت انگیز نظرات مشتریان رابیشتر به خود جلب نمود.
شرکت آهن سازه تولید کننده
انواع حفاظ و نرده بنا به خواست و سلیقه مشتری میباشد این شرکت با کادری مجرب و حرفه ای در هر ساعت از شبانه روز آماده پاسخگویی به شما خریداران محترم میباشد.
حفاظ نیزار و ساختار آن
شاسی حفاظ نیزار شامل یک میله ی حدودا دو متری میباشد که میلگرد ها به صورت قرینه به بدنه ی آن جوش می خورند. در این نوع حفاظ تمامی شاخه ها به بدنه ی شاسی وصل می شوند. میله های ردیف وسط ارتفاع بیشتر (تا یک متر) دارند و میله های کناری کوتاه تر هستند. لازم به ذکر است که میلگرد ها ساختاری قوس دار به جهات متنوع دارند. عرض حفاظ با توجه به ارتفاع آن بین 50 تا 70 سانتیمتر است.
حفاظ نیزار و جوش کاری آن
در حفاظ نیزار همان طور که پیشتر ذکر شد، تمام شاخه ها به بدنه ی شاسی جوش می خورند. در نتیجه درست انجام شدن مرحله ی جوش کاری از اهمیت خاصی برخوردار است. لازم است که حفاظ ها به شیوه ای کاملا مقاوم و محکم جوش بخورند تا احتمال جدا شدن آن ها به حداقل برسد.
شرکت آهن سازه برای جوشکاری این دسته حفاظ ها از روش جوشکاری CO2 بهره می برد که تا امروز مقاوم ترین روش جوشکاری محسوب می شود. در این روش خبری از گل جوش نیست و ظاهر آن بسیار تمیز تر از روش جوش کاری معمولی است.