در دوره امروز و در عصر جدید با پیشرفت فناوری بیشترین حرف را امنیت میزند كه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد كخه ما در ادامه مطلببه بازنگری روش های آن میپردازیم.
در ایران بهجز شهرهای بزرگ که اکثر ساختمان ها در آنها به شکل آپارتمانی میباشد، خانههای بیشتر شهرها یک طبقه و ویلایی هستند. سالهاست که در مناطق مختلف کشور پهناورمان ایران ، از شمال تا جنوب و غرب تا شرق، در خانههای ویلایی و باغها و بیشتر املاکی که دارای حیاط و فضای باز میباشند نردههای فلزی به شکل
حفاظ بوته ای و
حفاظ شاخ گوزنی ، روی دیوارهای پیرامونی و دربها نصب میگردد.در حال حاضر در ایران، این حفاظها تقریباً به مانند آجر و سیمان، جزءی از مصالح ساختمان برای معماری و ساختمانسازی به حساب می آیند.
نامگذاری این نوع از نردهها براساس شکل ظاهری آنها صورت گرفته که البته حفاظ بوته ای را با نامهای دیگری مانند حفاظ بوته خاری و
حفاظ نیز میشناسند.
تاریخچهی حفاظ بوته ای
حفاظ بوته ای جزء حفاظهای نسل جدید میباشد و دقیقاً به همین شکل، قدمت زیادی ندارد. بیشتربرای دیوار منازل و دیوار ساختمانهایی که فضاهای باز مانند بالکن، حیاط یا حیاط خلوت دارند به کار میرود و به دلیل مستحکم وزیبایی، قابلیت ساخت جهت انواع عرض و طول و ارتفاع و تراکم، و ضریب بالای افزایش امنیت، با استقبال عمومی مواجه شده است. درواقع شاخه های بسیار زیاد از میلگردهای نوک تیز جوش خورده با تراکم بالایی که دارند به هر کس که بخواهد از آنها عبور کند آسیب شدیدی میرسانند بصورتی که مانع عبور میشوند و بدین صورت ساختمان شما را ایمن نگه میدارند.