اگر تا امروز نسبت به افزایش امنیت محیط كار یا منزل خود اقدام كرده باشید، حتما به نصب حفاظ دیوار هم فكر كرده اید. چرا كه نصب هر نوع حفاظ روی دیوار، از حفاظ آبشاری گرفته تا حفاظ لاله ای و سایر انواع نرده دیوار، راه حلی مقرون به صرفه و كار آمد می باشد.
حفاظ نیزار و نصب آن
در صورتی که هنگام ساخت دیوار، روی آن محل نصب نرده تعبیه شده باشد، کار بسیار سهل و آسان است. در این موارد، صفحاتی فلزی روی قسمت فوقانی دیوار نصب می شوند تا بعدا در صورت نیاز حفاظ به آن ها متصل شوند.
اما اگر این صفحات فلزی نصب نشده باشند، کار متفاوت خواهد بود. در ابتدا باید روی دیوار سوراخ هایی با قطر 10 تا 12 میلی متری توسط دریل مخصوص روی دیوار حفر شوند. این سوراخ ها مورب هستند و بعدا میلگرد هایی با طول بین 15 تا 20 سانتیمتر وارد این حفره ها می گردند.
چند سانتیمتر از این میلگرد ها بیرون می ماند تا به شاسی حفاظ جوش بخورد. میلگرد ها به صورت یک در میان از دو طرف شاسی به آن جوش می خورند. سپس محل های جوش خوردگی رنگ می گردند.
نوع شاسی حفاظ سر نیزه ای:
در این نوع تسمه و جدیدا تسمه با خط جدایش از وسط که قسمت پاین حفاظ را به صورت بسیار زیاد محکم و مقاوم مینمایید.
به طور کلی حفاظ ها نسبت به سایر روش های امنیتی از قیمت مناسب تری برخوردارند. فاکتور های خاصی در تعیین قیمت حفاظ های سر نیزه ای موثرند میباشند که از جمله ی آن ها می توان به ارتفاع، عرض و تراکم آن ها اشاره نمود.
طبیعتا هر چه ارتفاع و تراکم یک حفاظ بیشتر باشد، قیمت بالا تری خواهد داشت. این موارد هم با توجه به شرایط و محل، از ساختمانی به ساختمان دیگر متفاوت میباشند.برای مثال ساختمان هایی که به دلیل مکان یا موقعیت خود بیشتر در معرض سرقت قرار دارند، باید از حفاظ های بلندتر و متراکم تری استفاده کنند.
ا