اگر قصد خریداری نرده حفاظ روی دیوار دارید، لطفا كمی وقت گذاشته و این مطلب را با دقت مطالعه نمایید. در این نوشته در مورد حفاظ نیزار (نی زار) بصورت كامل و جامع صحبت نموده ایم.
یک نکته ی بسیار مهم در حفاظ نیزار این است که این نوع حفاظ دارای نقاط جوش بسیار کم تری در مقایسه با سایر نمونه هاست. زیرا د
ر حفاظ نیزار میلگرد ها مستقیما به شاسی جوش می خورندو خب ریبایی آن را از بین نمیبرد. این در حالی است که مثلا در نمونه ی شاخ گوزنی یا بوته ای شاخه های فرعی به شاخه های اصلی جوش می خورند. هر چه تعداد نقاط جوش خوردگی بیشتر باشد، امکان پوسیدگی بیشتر خواهد بود.بنابراین حفاظ نیزار نسبت به سایرین مقاوم تر است.
نوع جوشکاری حفاظ نیزار:
جوشکاری حفاظ نیزار با روش co2 انجام میگردد و مهمترین قسمت جوشکاری در پایین حفاظ است چرا که میله های این نوع نرده حفاظ فقط از 3قسمت به هم متصل میشوند که باید بسیار محکم بعد بنا بر پایش نظرات مشتریان این میله در اواسط جا گذاری شد. این اضافه کردن میله بسیار شگفت انگیز نظر ها و سلیقه ی خریداران رابیشتر به خود جلب کرد.
حفاظ نیزار و ساختار آن:
شاسی حفاظ نیزار شامل یک میله ی حدودا دو متری است که میلگرد ها به صورت قرینه به بدنه ی آن جوش می خورند. در این نوع حفاظ تمامی شاخه ها به بدنه ی شاسی وصل می گردند.
میله های ردیف وسط ارتفاع بیشتر (تا یک متر) دارند و میله های کناری کوتاه تر هستند. لازم به ذکر است که میلگرد ها ساختاری قوس دار به جهات مختلف دارند. عرض حفاظ با توجه به ارتفاع آن بین 50 تا 70 سانتیمتر است.